Tisza-parti csata vasárnap a Tiszaligetben!

Vasárnap 16.30 perckor a Szegedet látja vendégül csapatunk a Tiszaligetben.

Gulyás Ferencet kérdeztük még a mérkőzés előtt az ezt megelőző két mérkőzésről. Volt szó a mérkőzésekről, játékosokról, elvárásokról.

Én úgy gondolom, mindent megtettünk a győzelemért a brazil játékossal megerősödött Székesfehérvár ellen, és számomra ez volt a legfontosabb, hogy a csapat hozzáállása milyen. – kezdte Gulyás Ferenc, a szolnokiak vezetőedzője. Ha a csapat hozzáállása jó, akkor tudunk előrelépni, és vannak lehetőségek, én úgy látom, hogy ezzel most nincsen gond. Tehát tudunk min gondolkodni, tudunk min dolgozni ahhoz, hogy előre tudjunk lépni. Nagyon bíztam abban, hogy ez után a mérkőzés után Dunaújvárosban összeszedi magát úgy a társaság, hogy megpróbálunk pontot rabolni, és tényleg nagyon nagy küzdelem árán ez sikerült is. Tényleg nagyon pozitívan állt hozzá mindenki a játékhoz, annak ellenére, hogy egy hét alatt három játékost vesztett el a csapat, amelyből kettő kezdő játékos, eléggé megviseli a csapatot. De aki padról beállt is, megtett mindent a győzelemért, vagy éppen a pontszerzésért.”

Gulyás Ferenc bizakodó a jövőt illetően! – kép: Kocsis Alíz

Most viszont három olyan mérkőzése jön a csapatnak, ahol a győzelem, mint úgy kötelező, ám a cél, a szettveszteség nélkül lehozott három pontok, amely a végelszámolásnál nagyon sokat jelenthet csapatunk számára.

Valamivel gyengébb mérkőzések fognak jönni, de semmiképp sem szabad lenézni az ellenfeleket, ezt nagyon sokszor el is mondom a fiúknak, és úgy gondolom, ezt meg is tanulják tőlem. Dunaújvárosi mérkőzés után volt egy szusszanásnyi pihenő a srácoknak, pihentünk egy másfél két napot, utána viszont egy komolyabb fizikai munkát végeztünk, hogy fenntartsuk azokat a fizikai állapotokat, amely szükség van a bajnokság közepette. A héten pedig maximálisan a csapatot próbáljuk összetenni. Úgy néz ki, hogy a Banai Máté is helyrejött, és tud edzeni. Csendes Csabára egy három-öt hétig még nem tudunk számítani, Jacsó Gabinak pedig ujjtörése van, ő is egy két-három hetes kihagyás lesz. Mátéban bízom, hogy a szegedi mérkőzésen ott tud lenni a csapat mellett. Mindenképpen úgy gondolkodunk, hogy mind a három mérkőzésen szeretnénk pont, vagy éppen szett veszteség nélkül megnyerni a mérkőzéseket. Úgy gondolom, annyira erős lesz a bajnokság ezen szakaszának a vége, hogy akár szetteken, vagy pontokon fog múlni az, hogy ki jut tovább, ki tud játszani majd a feljutásért a hatba. Ha mi bejutnánk az első kettőbe, akkor nem kellene már azzal foglalkozni, hogy ki tud esni a csapat, vagy éppen nem. Ennek megfelelően fogunk hozzáállni ezekhez a mérkőzésekhez is – zárta szavait Gulyás Ferenc.

Csapatunk vasárnap, 16.30-as kezdettel lép pályára tehát hazai pályán a Szeged ellen, szurkolóink segítségére ezúttal is számítunk, várunk mindenkit szeretettel!

HAJRÁ SZOLNOK!