Tímár Mike: Tudtam bizonyítani magamnak!

A Szolnoki Röplabda Klub vasárnap nagyon simán verte a Pécs csapatát hazai pályán, melyből a szolnoki nevelésű játékosok is kivették részüket.

Köztük Tímár Mike, a csapat csere feladója, aki bár kevesebb lehetőséget kap a felnőtt csapatban, ám annál nagyobbat a fiatalabb korosztályban, élt vele, fegyelmezetten, és jól játszott, ami bizonyítja, megéri a saját nevelésű játékosokra is építeni. Mike értékelte a pécsi mérkőzést.

“Legutóbbi meccseinken sikerült célunknak megfelelően teljesíteni. – kezdte szavait Tímár Mike. Hoztuk a kötelező pontokat és néhol extrákat is tudtunk hozni. Egyelőre célunknak megfelelően hozzuk a meccseket, ennek a legfőbb oka, hogy az utóbbi hónapokban nagyon egybe van a csapat.
A vasárnapi Pécs elleni bajnokin csökkentett létszámmal léptünk pályára, azonban ez sem okozott gondot. Sérültjeink vannak, azonban jól haladnak az úton, hogy visszatérhessenek közénk. A meccset megelőzően a csapatnak volt egy közös reggelije a Sóház Apartmanház által, amellyel jól és frissen tudtuk kezdeni a napot. A reggelit követően volt egy kellemes átmozgató edzésünk. A mérkőzést megelőzően öltözőben a csapat már teljesenfelkészülten, jó kedvvel várta a meccset. Dinamikus, fegyelmezett játékunkkal zavarba tudtuk hozni a pécsi csapatot, voltak azonbanhullámvölgyek, de így is sikerült a kitűzött három pontot elhoznunk a vasárnapi meccsről.”

Tímár Mike meghálálta a bizalmat! – Fotó: Németh Virág

“Ritkábban kapok szerepet a felnőtt csapatban, azonban amikor lehetőséget kapok próbálok élni is vele. Én úgy gondolom, hogy ez a hétvégi meccsen sikerült, tudtam bizonyítani magamnak, az edzőimnek, a csapattársaimnak, hogy tudom velük együtt hozni azt a játékot, amit nekünk kell. Nyitásaimmal véleményem szerint tudtam extrákat is hozni, azonban voltak hibák is, de az edzéseken ezek kiküszöbölésén dolgozunk edzőimmel.
A hét utolsó napján a Sümeget várjuk itthon. Szerintem a három pont a jó formában lévő ellenfelünk ellen is reális, ha jó hangulatban, stabilan és koncentráltan tudunk játszani. Reméljük minél többen kilátogatnaka mérkőzésünkre. Hajrá Szolnok!”

Vasárnap újabb fontos hazai mérkőzésre kerül sor, az utóbbi időben egyre jobb formába lendülő, és utolsó három bajnokiját megnyerő Sümeg látogat a Tiszaligetben! Mondanunk sem kell, elkél majd a biztatás a lelátókról!

Várunk mindenkit 19.00-kor vasárnap a Tiszaligeti Sportcsarnokba, HAJRÁ SZOLNOK!