Rajtol a szezon: A Miskolcot fogadjuk hazai pályán!

Pénteken kezdetét veszi az NB I Liga alapszakasz, ahol a Szolnoki Röplabda Klub csapata hazai pályán, a Meafc csapatát fogadja vendégül

Csapatunk már hetek óta edz együtt, és a főpróbát Szegeden, egy felkészülési tornán tette meg.

„A múlt hétvégi Vidux–Szeged által rendezett NB I-es felkészülési tornán sikeresen szerepeltünk hisz, számomra nem az eredmény volt a legfontosabb, hanem hogy végre először láttam csapatom hozzáállását, akaratát, egységét a bajnokság előtt. – kezdte Gulyás Ferenc, a Szolnoki Röplabda Klub vezetőedzője. Természetes tudom, hogy még sok munka áll előttünk, és ismét egy fiatal, lelkes csapattal állunk fel az idei évben is. A torna eredményét tekintve sikerült megvernünk a Szeged csapatát 3:1 arányban, akivel az NB I-es bajnokság alapszakaszában is fogunk találkozni, s bár 3:1 arányú vereséget szenvedtünk a dunaújvárosi csapat ellen, úgy gondolom sok pozitív visszajelzést kaptam ezen mérkőzésről is, nem mellesleg idén ők már az Extraligában vállalták a megmérettetést.”

Győzelemre számít a szezonrajton Gulyás Ferenc!

Első mérkőzésünkön egy frissen feljutott, ám annál inkább nem lebecsülendő, és rutinos játékosokat felvonultató Miskolc csapatát látjuk vendégül a Tiszaligetben.

„Most pénteki mérkőzésünkön a Miskolc-MEAFC csapatával játszunk, akik még csak most jutottak fel NB I-be. Rutinos játékosból állnak, de így sem lehet őket tudásukat alapján alábecsülni. Úgy gondolom a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét a fiatalságunk ellenére, győzelemre számítok. Munkánkat sajnos hátráltatja, hogy sportolóink középiskolás tanulók, s mivel az iskola elkezdődött 2-3 betegünk is akadt. A hazai mérkőzéssel kapcsolatban egyenlőre a Magyar Röplabda Szövetségtől semmilyen tiltó intézkedést nem kaptunk, de természetesen a mérkőzés kilátogatására vonatkozó szigorú előírásokat nekünk is be kell tartanunk és tartatnunk.”

Ezen előírásokat a következők:

– Aki úgy érzi, hogy beteg, kérjük, csak otthonról szurkoljon csapatunknak!
– Beengedésnél lázmérés lesz, 37,5 alatt, kézfertőtlenítéssel jöhetnek be szurkolóink
– A nézők között a két méteres távolságnak meg kell legyen
– A mérkőzés hivatalos résztvevői között, és a nézők között egyaránt fizikai kontaktus (kézfogás, ölelkezés) nem megengedett
– Kötelező a maszk használata a nézők számára!

Mindenkit szurkolónkat szeretettel várjuk! A mérkőzésre 2020.09.18.-án Pénteken, 19.00-s kezdettel kerül sor. HAJRÁ SZOLNOK!