Nagyot harcoltak a szolnokiak, de a Pénzügyőr örülhetett

A B csoportot veretlenül vezető Pénzügyőr csapatát fogadta a Szolnoki Röplabda Klub, nem feltartott kézzel

Ami mindenképp bizakodásra adhatott okot, hogy Boa Szabolcs ujjsérülése után már játékra jelentkezett, az ő pontjaira pedig nagy szükség van mérkőzésről mérkőzésre. Jó mentalitással kezdte a mérkőzést a hazai csapat, amely 6-3-al nyitotta az első szettet. Itt kapcsolt egy másik fokozatba a Pénzügyőr, amely gyorsan magához ragadta a vezetést (6-8), Kovács és Kiss pontjaira építve pedig fokozatosan növelték előnyüket, a végére pedig kilenc pontos különbség alakult ki. (16-25)

A második szettben is sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, nem adta könnyen a meccset Gulyás Ferenc fiatal csapata, amely minden labdáért harcolt, ám a rutin itt is döntött, 10-10 után azonban egy 8-2-es rohammal eldöntötték a második szett sorsát is. (19-25)

A mentalitással nem volt probléma, nagyot küzdöttek a szolnoki fiatalok!

0-2-es állásnál is nagy tartásról tett tanúbizonyságot a szolnoki csapat. Nem volt elveszett labda, a Banai-Boa duó pedig nagyon elkapta a fonalat, az ő pontjainak is köszönhetően 11-6-ot mutatott az eredményjelző. Ekkor a vendégeknél pedig a Kovács-Refatti kettős lépett elő, az ő pontjaiknak, és eredményes nyitásaiknak köszönhetően 17-17-nél érték utol a szolnoki csapatot. Egy parádés pont után, amelyet Csendes Csaba fejezett be már szettlabdáig is eljutottak (24-23), innen azonban már nem született hazai pont, három vendég viszont igen, amellyel behúzták a három pontot, és továbbra is vezetik a B csoportot. (24-26)

A hozzáállásra és az akaratra egyáltalán nem lehetett panasz. Ezzel a játékkal pedig bőven lehet keresnivalójuk a szolnokiaknak, amely a Magyar Kupában elszenvedett vereség után, bajnoki fordulóban vághat vissza a Dunaferr csapatának.

A mérkőzésre november 17.-én, vasárnap, 16:30-as kezdettel kerül majd sor a Tiszaligeti Sportcsarnokban!

Várunk mindenkit szeretettel, HAJRÁ SZOLNOK!