MK: visszavágón fogadjuk a Dunaújvárost!

Kedden 19.00-tól újra a röplabdáé a főszerep a Tiszaligetben, ezúttal Magyar Kupa visszavágón fogadjuk a Dunaújváros csapatát.

Nem jó előjelekkel, de annál nagyobb motivációval készül a keddi mérkőzésre a Szolnoki Röplabda Klub csapata. Sajnos a sérüléshullám kíséri a csapatot a szezon során. Ezen a mérkőzésen biztosan nem játszik Boa Szabolcs, aki ujjsérülést szenvedett. Ott lehet viszont a pályán már Gönczi Imre, aki felépült bokasérüléséből, és Guzmics Richárd is minden bizonnyal már bevethető állapotban lesz. A két csapat összecsapása mindig presztízsmérkőzés. Az odavágón a Dunaújváros 3-0-s győzelmet aratott. A feladat tehát adott, koncentrált játékkal pedig meglehet a győzelem.

Visszavágnának a szolnoki fiatalok!

Guzmics Richárd, a Szolnoki Röplabda Klub csapatkapitánya: „Egy nehéz mérkőzés előtt állunk, hiszen ha megakarjuk tartani a tovább jutás esélyét akkor 3:0, vagy 3:1 arányban kell nyernünk és utána még jön a mindent elődöntő arany szett. Legfontosabb számunkra, hogy megtudjuk nyerni a mérkőzést. Ha ez esetleg csak 3:2-re sikerül, és amiatt kiesünk a kupából akkor egy kettős érzés lesz bennünk, viszont jót fog tenni a csapatnak egy győzelem.”

Szurkolóinkat pedig várjuk a Tiszaligeti Sportcsarnokba kedden, 19.00-ra! Szurkoljuk ki együtt a győzelmet! HAJRÁ SZOLNOK!