Jól halad a rehabilitációval Tar Szabolcs!

Az első műtéten már túl van a keresztszalag-szakadást és belső oldalszalag-szakadást szenvedett 4-es ütőnk.

Egy rossz mozdulat, egy rossz érkezés, és be is következhet a baj. Sajnálatos, és súlyos sérülésen van túl Tar Szabolcs, aki a szezon első bajnoki mérkőzésén sérült meg, és nagy valószínűséggel az egész szezont kénytelen kihagyni.

Egy érkezésnél történt az eset, de nem éreztem úgy, hogy rosszul ugrottam volna, vagy az érkezés más lett volna, mint korábban bármikor.kezdte szavait Tar Szabolcs Azt tudom, hogy nagyon nagyot ugrottam, nem tudom igazán, mi miatt történhetett az eset, talán az izomzatot nem sikerült kellően megerősítenem.”

Még egy műtét vár Tar Szabolcsra

Még egy műtét biztosan vár négyes ütőnkre, de a rehabilitációval eddig ütemterv szerűen halad, és már térdgép használatával rövid sétákat is meg tud már tenni.

Négy hét van még a második műtétemig, aztán jöhet a gyógytorna. Az orvosom azt mondta, szépen gyógyul, és az oldalszalag is kezd helyrejönni.

Tar Szabolcs csapattársainak is üzent: “Sok sikert kívánok nektek a szezonra, ilyen keményen tovább, mint ahogy azt tegnap is tettétek. Az eredményeket látva fogunk tudni még meglepetéseket okozni a szezonban. Hajrá fiúk, mindent bele! Sietek vissza hozzátok!

Mi pedig eredményes felépülést, és mihamarabbi visszatérést kívánunk neked Szabi! Várunk vissza!