Hibátlan Január! Csapatunk Sümegen is győzött!

Lezárta három mérkőzéses idegenbeli túráját a Szolnoki Röplabda Klub csapata, amely Sümegről is győzelemmel távozott.

Nem várt könnyű mérkőzés Gulyás Ferencre, és a szolnoki csapatra, hiszen az eddig lejátszott két idegenbeli mérkőzést követően talán ez ígérkezett a nehezebb feladatnak. Az első szett pedig szorosan kezdődött, de többnyire a szolnoki csapat vezetett, amely 10-11-es állásnál eg 6-2-őt repesztve igyekezett minél hamarabb eldönteni a játszma sorsát (12-17), amely sikerült is nekik, az előnyt okosan tartva szettelőnnyel várhatták a folytatást Boa Szabolcsék. (22-25)

A második játszma már egészen korán eldőlt, a szolnokiak pedig esélyt sem adva ellenfelüknek, 25-12!-re húzta be a második játszmát.

Hibátlan januárt zártak a szolnoki fiatalok! – Fotó: Szegedi Röplabda Egyesület -Kocsis Alíz

Nem akart felesleges energiákat elégetni a kék-sárga alakulat, amely egy 4-0-s kezdéssel megadta az alaphangot a harmadik játszmában is, s bár a játszma végén még két pontra (19-21) megközelített minket a Sümeg, a játszma, a mérkőzés, és a három pont sorsa is eldőlt. (20-25)

Sümegi Röplabda Egyesület – Szolnoki Röplabda Klub 0-3 (-22, -12, -20)
Legtöbb pont: Gönczi Imre 13, Boa Szabolcs 12, Biró Bence 10

Ez a három megnyert mérkőzés minden bizonnyal hatalmas töltést adott a fiúknak, akiknek vasárnap már nehezebb feladattal kell szembe nézniük, hiszen a megerősödött Székesfehérvár látogat a Tiszaligetbe. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a bajnokság első szakaszában oda-vissza vertük a Máv-Előre-t. Hazai pályán pedig extra motivációval várja csapatunk őket! Ahogyan szurkolóinkat is!

A mérkőzés vasárnap 16.30-kor kezdődik a Tiszaligeti Sportcsarnokban!

Várunk mindenki szeretettel, szurkoljuk ki, HAJRÁ SZOLNOK!