Győzni megy csapatunk Dunaújvárosba!

A soron következő forduló sem ígérkezik könnyűnek, vasárnap a Dunaújváros csapatához látogatunk, de nem feltartott kézzel.

Hullámzó mérkőzésen van túl csapatunk, amely közel egy hete hazai pályán fogadta a Székesfehérvár csapatát. A csapatok hol az egyik, hol a másik szettben múlták felül hibákban a másikat, így juthattunk el a döntő játszmáig, ahol szintén megvolt az esély a győzelemre, nüanszokon múlt, de végül a Fehérvár vágott vissza a két vereségért, melyet elszenvedtek ellenünk a bajnokság első felében. Voltak viszont pozitívumok, főleg az első, és a harmadik szettben, és ha azt a játékot és összpontosítást át tudják menteni a fiúk erre a mérkőzésre, bőven lehet keresnivalónk Dunaújvárosban.

Győzni mennek Dunaújvárosba fiataljaink!

Egy jó erőkből álló, s jelenleg a Liga Alapszakaszt vezető Dunaújváros lesz az ellenfél, amely a fehérvári döntő játszmás veresége óta szettveszteség nélkül húzta be két győzelmét. A bajnokság első felében sorra játszotta egymás ellen a mérkőzéseket a két csapat, de mindannyiszor dunaújvárosi győzelem született, amelyhez folyamatos sérüléshullám is társult szolnoki részről. Az eddigi négy mérkőzésünkön mutatott játék a Liga Alapszakaszban azonban bizakodásra adhat okot, és a fiúk ponttal, pontokkal szeretnének hazatérni Szolnokra!

A mérkőzésre vasárnap, 16.30-kor kerül sor Dunaújvárosban!

HAJRÁ SZOLNOK!