Guzmics: mindenki várta már a közös munkát!

Csapatunknál javában zajlik a felkészülés, erőnléti és labdás edzések egyaránt. Feladónkat, Guzmics Richárdot kérdeztük

Guzmics Richárd alapembere volt a tavalyi csapatnak, és a sok távozó mellett mindenki örült, hogy a továbbiakban is csapatunkat erősíti. Banai Mátéval kell összefogniuk majd a fiatal társaságot.

Igen, jelenleg úgy néz ki, hogy Máté és én leszünk a legidősebb játékosok, de úgy gondolom, hogy egyben fogjuk tudni tartani a társaságot.kezdte szavait Guzmics Richárd. Reális célnak tartom a 3-4. hely megszerzését. Fiatal a csapatunk, de mindenki maximálisan elvégzi a feladatokat. A célunk elérésében nagy segítséget jelentene, ha tudnánk még játékost igazolni.

Lesznek új, és az élvonalba visszatérő csapatok is az NB/1-ben, ám ami az erősorrendet illeti, feladónk mindenképp bizakodó a helyezéseket illetően, bár vannak csapatok, amelyek kiemelkednek a csoportból.

Fotó: Szegedi Röplabda Egyesület (Kocsis Alíz)

Augusztus 10-én állt munkába a csapat. Jó volt látni mindenkin, hogy várta már a közös munkát, és senkinél sem telt tétlenül ez a hosszú nyár. Mindenki igyekezett legalább szinten tartani magát, így nem a 0-ról kell kezdenünk mindent. Bővült az idei mezőny. Velünk együtt 7 csapattal indul a 2020/21-es NB1-es szezon. Három csapat érkezett NB2-ből, róluk egyelőre nincs sok információnk. De amint elindul a bajnokság, illetve a felkészülési tornák többet fogunk tudni mi is. Az biztos, hogy egy kiegyenlített és hosszú bajnokság áll előttünk.

A tavalyi csonka szezonban csapatkapitányként kiválóan látta el feladatait Guzmics, minden bizonnyal idén is hasonló szerepkörben számíthat majd rá vezetőedzőnk, Gulyás Ferenc.

Erről még nem volt szó. Ha Gulyás Ferenc, és a csapat is elégedett volt a tavalyi teljesítményemmel akkor bízom benne, hogy idén is én tölthetem be ezt a pozíciót.

HAJRÁ SZOLNOK!!!