Gönczi: egymásért küzdünk a pályán!

Két mérkőzésen van túl csapatunk, amely itthon a Fehérvár ellen, idegenben pedig a Dunaújváros ellen szenvedett minimális különbségű vereséget.

Azt azonban nem lehetett nem észrevenni, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre javuló formát mutat csapatunk, amely ha így halad, a szezon végi célokat is képes lehet elérni. Csapatunk egyik húzóemberét, Gönczi Imrét kérdeztük.

Mindkét meccsen 3:2-arányban maradtunk alul, ennek ellenére úgy gondolom, emelt fővel jöhettünk le a pályáról, mindenki küzdött, odatette magát – kezdte szavait Gönczi Imre. Pontosan erre van szükségünk, hogy ilyen meccseket kelljen játszanunk, mert több olyan szituáció is van, amikor nagyobb teher egy-egye játékoson, fej-fej mellett haladunk az ellenféllel, ezt fejben kell bírni a meccs végéig. Ennek a két mérkőzésnek mindenképp a pozitív oldalát kell megfogni, elmenteni a jól megoldott helyzeteket, ezekből építkezni. Ha ezen az úton haladunk, a szezon végére elérhetjük kitűzött céljainkat. Kisebb sérülések ugyan vannak, de jól haladnak a rehabilitációval, emellett fiatalabb, eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosaink is jól veszik az akadályokat.

A csapat jelenleg a második helyen áll a Liga Alapszakaszban, és pontosan a csapaton belüli kémia az, ami sokat lendíthet egy fiatal társaságon.

A csapat hangulat rendben van, Guzmics Ricsi csapatkapitányként jól összeszedi a társaságot, úgy érzem, a bajnokság jelenlegi, második szakaszában jobban együtt van a csapat, ezt mutatják az eredmények is. Fiatal csapatunk van, természetesen előfordulnak nézeteltérések, de úgy gondolom ez hozzá tartozik, a cél érdekében pedig mindenki félre teszi a külsős dolgokat és egymásért küzdünk a pályán.

Gönczi Imre jó játékára a továbbiakban is nagy szükség lesz! – Fotó: Kocsis Alíz

Vasárnap pedig jöhet a Tisza-partiak csatája, hiszen a frissen feljutó, és nagyon szimpatikus Szeged csapatát fogadjuk a Tiszaligetben, amely egy győzelemmel, és négy vereséggel jelenleg az ötödik helyet foglalja el a tabellán.

A Szeged ellen mindenképp győzelmet várok, szeretném, ha stabil alapjáték párosulna egy jó hangulattal. Ha ez meglesz, biztos vagyok abban, hogy hozni tudjuk a mérkőzést, viszont egy percre sem szabad lebecsülnünk ellenfelünket, a Szeged egy nagyon hajtós, jól mezőnyöző csapat, így hát végig koncentráltan kell játszanunk. Én bízok a csapatban, remélem minél többen kilátogatnak a mérkőzésre. Hajrá Szolnok!”

Imivel csak egyetérteni tudunk, töltsük meg a lelátót, és szurkoljuk ki csapatunk negyedik győzelmét az alapszakaszban!

HAJRÁ SZOLNOK!