Fontos bajnoki előtt a szolnoki röplabdások

Vasárnap 16.30-kor, a Tiszaligeti Sportcsarnokban fogadja a Dunaújváros csapatát a Szolnoki Röplabda Klub, immáron bajnoki forduló keretein belül

Hétközi fordulót nem kellett játszania a szolnoki csapatnak, így volt idő regenerálódni, és teljes erővel a vasárnapi mérkőzésre készülni. A sérültek is már teljes mértékben hadra foghatóak, hiszen mind Boa Szabolcs, mind pedig Gönczi Imre is felépült a sérüléséből. Sokadjára találkozik már egymással a két csapat, eddig azonban csak a Dunaújváros örülhetett. Ezt a negatív sorozatot szakítaná meg most Gulyás Ferenc csapata, amely az előző fordulóban bár vereséget szenvedett hazai pályán a Pénzügyőr ellen, az ott mutatott játék bizakodásra adhat okot, amellyel meglehet idehaza a három pont.

Gulyás Ferenc, a Szolnoki Röplabda Klub vezetőedzője: „Ebben az évben már többször is játszottunk egymás ellen, akár bajnoki mérkőzésen, akár a Magyar Kupa mérkőzésein, sajnos mindig mi húztuk a rövidebbet, igaz teljes egészséges csapattal még nem tudtunk egyszer sem felállni a Dunaújváros ellen. Bízom abban, hogy hazai közönség előtt bebizonyítjuk, hogy jó úton haladunk és mindenképpen cél a győzelem, és három pont megszerzése.”

Nem megoldhatatlan feladat előtt a szolnoki fiatalok!

Bízunk abban, hogy minél többen kilátogatnak erre a nagyon fontos bajnoki mérkőzésre, és együtt, kiszurkoljuk a csapatnak a győzelmet!

A mérkőzésre tehát 16.30 perckor, a Tiszaligeti Sportcsarnokban kerül sor!

HAJRÁ SZOLNOK!