A Pénzügyőr ellen folytatódik a bajnokság

Pénteken este 20.00-tól az eddig veretlen Pénzügyőr SE csapatához látogat a Szolnoki Röplabda Klub

Sajnos az előző fordulóban a Debrecen elleni hazai mérkőzés nem úgy alakult, ahogy azt Gulyás Ferenc eltervezte. A vendég csapat abszolút dominálni tudta a mérkőzést, míg a szolnoki csapat kissé enerváltan játszott, amelyet a DEAC rutinos játékosai könyörtelenül ki is használtak. Pillanatok alatt 0-2-őt mutatott az eredményjelző, már ami a szetteket illeti, s bár ekkor még a szépítés összejött csapatunknak, a vereséget nem tudtuk elkerülni, 3-1-es hajdúsági győzelem született.

Azt Gulyás Ferenc, a Szolnoki Röplabda Klub vezetőedzője is elmondta a mérkőzés után, hogy nem érti csapata teljesítményét, hiszen mind az edzésmunka, mind pedig a mentalitás megfelelő volt a mérkőzés előtt. Rá kell jönni a hibákra, és orvosolni. Bár az elkövetkezendő két mérkőzésen a Pénzügyőr és a Kaposvár ellen nem csapatunk lesz az esélyes, mindent meg kell tenni a minél jobb eredmény eléréséért. Pénteken 20.00-kor az ellen a Pénzügyőr ellen játszunk idegenben, akit hazai pályán igencsak nagy erőbedobásra késztettünk, és nagyot küzdött akkor csapatunk. Ezzel a mentalitással pénteken is kiegyezne minden bizonnyal az edzői stáb.

Ami viszont abszolút pozitívum, hogy a Debrecen elleni hazai mérkőzésen egy havi kezelés anyagi fedezetét sikerült összegyűjtenünk szurkolók, barátok által Fülöp Péter, csapatunk korábbi kiválóságának rehabilitációjára, amelyet ezúton is nagyon köszönünk mindenkinek!

HAJRÁ SZOLNOK!