A Pénzügyőr ellen bizonyíthatunk pénteken!

A bajnokság egyik top csapatának számító Pénzügyőr csapatát fogadjuk pénteken a Tiszaligetben.

Kedden még Magyar Kupa nyolcaddöntőn lépett pályára a szolnoki csapat, amely az odavágón 3-0-s vereséget szenvedett. Az első szettet a Dunaújváros magabiztosan húzta be, amely után mindent megtettek Csendes Csabáék, a második szettben már-már egy elveszett szettet hoztak fel 17-21-ről 22-22-re, ám az idegek harcát a Dunaferr bírta jobban, amely 25-23-ra behúzta, ezzel el is döntve a továbbjutást. Természetesen a presztízs miatt is indított még egy utolsó rohamot a kék-sárga alakulat, amely hamarosan bajnoki meccsen is fogadja a dunaújvárosi csapatot, és behúzta a harmadik szettet. A negyedikben is fej-fej mellett haladtak a csapatok, ám 26-24-re lezárta a meccset, és ezzel a továbbjutást is Tomanóczy Tibor csapata.

Bizonyítanának a szolnoki fiatalok!

Most viszont nem csak a csoport, de a bajnokság egyik titkos favoritja érkezik a Tiszaligeti Sportcsarnokba. A Pénzügyőr magabiztosan, veretlenül vezeti a B csoportot, a Kaposvárt 3-2-re tudták otthon felülmúlni, ez is mutatja, nem vár egyszerű mérkőzés a szolnokiakra. Viszont a fiatalok megmutathatják, hogy nem feltartott kézzel sétálnak ki a parkettre, és szeretnének egy jó mérkőzést játszani.

Gulyás Ferenc, a Szolnoki Röplabda Klub vezetőedzője: „Egy nagyon erős csapat ellen lépünk pályára, természetesen tisztában vagyunk tudásunkkal, ettől függetlenül mindenképpen szeretnénk megrángatni hazai pályán az oroszlán bajszát, remélem ebben a játékosaim partnerek lesznek.”

A mérkőzésre pénteken, 19.00-s kezdettel kerül sor a Tiszaligeti Sportcsarnokban. Várunk mindenkit, szurkoljunk csapatunknak!

HAJRÁ SZOLNOK!